13.02.17

Hei du der ute som har kommet deg inn på min helt nye blogg, velkommen skal du være. Jeg lå i sengen min i går kveld og tenke. Som vanlig ble tankene slengt ut i alle retninger og jeg kom plutselig på bloggen jeg hadde for 3 år siden. "Kanskje jeg skal starte opp igjen", "Hvorfor sletten jeg den gamle bloggen egentlig?", "Hva med å gjøre det bare fordi det er gøy?". For det er jo gøy å bare skrible ned tanker og syn på ting her i livet. Dele med omverdenen hvordan hverdagen plutselig kan bli til en fest, og at hver eneste dag er et nytt eventyr.

Jeg vil også punktere at dette ikke blir noen moteblogg, men heller en et sted hvor jeg kan slenge ut bilder jeg har tatt selv og liker godt eller skrive ned meninger og tanker om ting. Så jeg vil ønske alle en god start på uka og velkommen med på min reise gjennom livet. Bloggen er fortsatt litt under konstruksjon så vær tolmodig, alt er snart helt klart.

Er bare å ta kontakt om du har noen spørsmål :)

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18491539/?claim=rmmt4ct5q8d">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 kommentarer

Camilla

13.02.2017 kl.14:26

Så koselig at du starter opp igjen!

Helle

13.02.2017 kl.15:07

Camilla: Tusen takk, ja det synes jeg også!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits