Hvor skal vi nå?

God ettermiddag. Ja, hvor skal vi nå? Jeg og Vetle (kjæresten), skal ut å reise om under en og en halv uke. Vi gleder oss vilt til varme, sol og strand. Blir garantert en deilig ferie og opplevelse. Klarer du å gjette hvor vi skal utifra bildene? Kan komme med to små hint om at det ligger i Asia og at det ligger på topp 10-varmeste steder i verden akkurat nå.

DCIM\101GOPRO


 

Jeg sitter nemelig nå å planlegger litt hva vi skal gjøre, hva ting koster og hva vi skal ha med oss. Selvom det er litt slitsomt ettersom jeg fikk ørebetennelse natt til lørdag. Fy søren så vondt det gjør. Har slitt masse med det som barn, men hadde helt glemt hvor vondt det gjør. Heldigvis er det over til vi skal reise. Tenkte jeg skulle lage et innlegg med pakkeliste og konkret hva vi skal gjøre, se og oppleve. Over er det hvertfall litt hint og inspirasjon for vår egen del. Vetle har aldri vært i Asia så blir ekstra spennende for han. Selv har jeg vært i Thailand to ganger og på Sri Lanka. Elsker Asia ettersom det er så billig å være der, menneskene er så åpne på en helt annen måte enn her i norden og de er også super service-innstilte. Nå glemte jeg nesten å si, det beste med Asia er jo maten! Ah, som jeg elsker asiatisk mat. Er så godt å ha noe å se frem til når det er kaldt og mørkt ute. Tross det er ingen ting som er så vakkert som Norge i sin vinterfrakk. Det nydelig lyset og den kritt hvite snøen. Har du vært ute å reist i det siste, evt hvor?

 

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18491539/?claim=rmmt4ct5q8d">Follow my blog with Bloglovin</a>

4 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

13.02.2017 kl.18:50

kule bilder!:D Jeg har nettopp vært i Lanzarote på en treningsleir som heter Club la santa, det var helt fantastisk, og vi koste oss mye :D

Jeg holder forresten konkurranse på instagrammen min nå, og blir kjeeempeglad hvis du ønsker å melde deg på! God vinnersjanse, 4 vinnere. @hannelovisejo

Helle

13.02.2017 kl.18:53

Hanne Lovise Johnsen: Tusen takk! :D Det hørtes super deilig ut, håper du storkoste deg og tok til deg hvert eneste sekund! :)

Fan nr1

13.02.2017 kl.20:31

Mulig å gjette seg på Bali? 🙈

Helle

13.02.2017 kl.20:33

Fan nr1: Haha jaaa :*

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits