Valentines - 14.02.17Først en lang dag på jobb. med dette tette øret kan jeg love dere at man blir sliten av å konsentrere seg for å prøve å høre hva alle sier, og å få med seg riktige beskjeder. Så var veldig godt å komme hjem til tøfler og koseklær. Vetle og jeg hadde på forhånd bestemt oss for å ikke dra ut å spise (han er alt for snill og tar meg med ut å spise ganske ofte, med andre ord vi bruker litt for mye penger på mat), eller å dra på kino. Så for å ikke bruke masse penger nå rett før vi skal på tur, laget vi heller mat sammen hos meg, så på film, lo masse og bare var sammen. For det er det som er det viktigste til slutt at vi er sammen og trives i hverandres selskap, at vi lytter og kan prate om alt. 

Det er vår fjerde Valentines sammen. Tenkt at man kan ha det så bra med noen at det ikke kan beskrives med ord. At man selv etter tre og et halvt år får sommerfugler i magen av å se hverandre. Jeg er så heldig som får kalle deg for min, min kjæreste og aller bestevenn. Tenk på alle de menneskene som eksisterer på jorden og av alle de menneskene så valgte du meg, akkurat meg. 

Vi blogges senere i kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits