16.02.17

Klokken ringte. Jeg stoppet den. Sovnet igjen, og hadde ingen backup alarm. Ble vekket 25 minutter før jeg startet på jobb. Skulle skynde meg ut for å sette på bilen så den var ferdig varmet opp. Whoops, det var jo speil blankt, ble gående som en 90-åring for ikke å ramle. Inn igjen. Frokosten ble slukt i en fei og fikk så vidt tid til å lage meg matpakke. Når jeg var på vei ut døren igjen sier pappa til en alt for stressa meg "Kjør forsiktig nå, er ingen som takker deg hvis du kræsjer. Bedre å komme 2 minutter for sent.". Det roet seg inni meg. Alt støy og kaos forsvant. Følelsen av at jeg hadde glemt noe ble bare borte. Utrolig nok rakk jeg jobb med to minutters god margin. Er greit med litt flaks i livet. 

Etter jobb, dro jeg i butikken og handlet inn til potet- og purresuppe (super godt, kan anbefales), pluss at jeg fikk rotet rundt i skuffer og skap og til min store glede så fant jeg alt av kamerautsyret mitt! Da jeg omsider kom meg hjem laget jeg middag til familien min. Mmm så deilig, jeg tror jeg elsker middag. I skrivende stund er jeg på vei inn i treningstøy. Før jeg skal ha en liten økt, for å få i gang kroppen litt. Gleder meg, er førtse trening siden forrige uke på grunn av ørebetennelsen jeg har hatt.. Så det blir super deilig å trene. I kveld kommer Vetle, så da blir denne dagen også bra da. Til tross for forsovelse og en hektisk arbeidsdag. 

 

2 kommentarer

Gina Elena

16.02.2017 kl.19:33

Så mye fint :-)

Helle

16.02.2017 kl.21:23

Gina Elena: tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits