No internet, no blog.

 

Hei og hopp. Har vært stille her i helgen. Ingen lyd fra meg og ingen lyd fra deg, men det er vell en sammenheng. Jeg har vært på hytta i helgen. det vil si ikke innlagt vann, og definitivt ikke internett. Så dermed ble det ingen blogg fra verken fredag, løordag eller søndag. Pytt sann, sånn måtte det bare bli. Jeg kunne jo forsovidt laget noen innlegg på forhånd, men det rakk jeg ikke.. 

Jeg er så utrolig heldig at jeg fikk sesongkort på geilo til jul av mamma, så vi har stått på ski der både på lørdag og på søndag. Tenk å bare suse nedover bakken, solen skinner bak deg og du har fult fokus nedover. Åh, jeg elsker det, svisj, svosj, pene rene skjær på skiene. Selvom det er veldig gøy, så blir man også veldig sliten. Fysisk sliten pluss at man blir sliten på en helt annen måte av å være ute hele dagen. På lørdagen så stoppet den ene stolheisen, og tror du ikke jeg og mamma satt i den eller? Jo det gjorde vi, vi ble sittende der i 2 timer, det ble satt i gang redningsaksjon og nesten hele bemanningen i annlegget sto på. Vi forsto etter hvert at vi kom til å bli de siste som kom ned. Vi ble kalde og det var litt vanskelig å holde motet oppe med to kjempe skruer ved siden av oss.. Jo kaldere jeg ble jo mer irritert ble jeg på de, haha typisk meg. Mamma med høydeskrekk hadde roet seg med at vi skulle bli reddet ned, og gledet seg nesten litt til å få på seg redningsselen og å hoppe utfor. Dette ble jo ikke senarioet, da de fikk start på heisen når det bare var 3 stoler foran oss, for det var vår tur. Var veldig godt å komme inn i varmestua og solbærtoddy har aldri smakt bedre. Veldig kjedelig å bruke to timer på noe sånt, men fy søren for en jobb redningsmannskapet gjorde. De var super raske med å komme i gang, og effektive med å få så mange som mulig ned så raskt som mulig. Jg er veldig imponert over hvor god rutinen var på det der. Er første gang jeg er med på noe sånt, og har jo stått på ski siden jeg var 5 år så jeg har vell bare vært super heldig! 

Søndagen var helt fantastisk, solen tittet frem, heisen stoppet ikke og det var fantastiske forhold i bakkene. Pluss at jeg fikk kakao med krem og snurrebolle på Toppen Kafè (hvis du står på ski på Geilo, Vestlia, ta kakaoen der for det er den beste kakaoen og bollene er hjemmelaget). Jeg dro hjem i går, men mamma og broren min er der oppe fortsatt. Så i går kveld fikk jeg smalet sammen alt av sommerklær, sko osv., ulempen med å ha to hus, du har også to klesskap. Men nå er alt samlet og jeg er klar for å starte å pakke.

Vi blogges senere i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits