Reisen og Dag 1 på Bali

24.02.17 - Klokken ringte litt før fire på morgenen, godt at flyplasshotell starter frokosten sin tidlig slik at vi fikk i oss litt mat før den lange reisen skulle begynne. Tannbørsten eog mobilladere ble pakket ned i baggasjen igjen og vi var klare med boardingpass og pass til begge to. Vi ble plukket opp av en shuttlebus, som gikk dirkete fra hotellet og til flyplassen. Tror aldri jeg har satt mer pris på at ting gikk så på skinner som det gjorde denne dagen. Baggasjen ble sjekket inn lett som en plett, sikkerhetskontrollen gikk smooth og pass kontrollen slapp vi unna i første omgang fordi første stopp var København.

Så første etappe ned mot varmere strøk og ukjente eventyr var på litt over en time. I København hadde vi god tid til å kikke, ta oss en matbit og dopauser, hele 3 timer før neste avgang. Fy søren og mye fine danske design det finnes. Det er jo en ganske så stor flyplass, så vi gikk mot gaten i god tid før de startet boardingen. Det kjentes som en drøm at turen nå endelig var i gang, og at alt gikk så smertefritt etter de siste dagene med mye kaos. (les tidligere innlegg her og her) Neste etappe ned mot Singapore, 12 timers reise så bare å lene seg tilbake og slappe av. Vi fløy med Singapore Airlines, det må være et av de beste flyselskapene jeg har flydd med tror jeg, anbefales veldig. 

Vell fremme på den digre flyplassen i Singapore hadde vi i underkant av 2 timer på å finne den nye gaten. Etter litt skytrain for å finne riktig terminal og en god del skritt i lange lange ganger fant vi omsider gaten og kunne sitte i noen minutter. Den siste etappen var bare på to og en halv time så den gikk veldig raskt etter den forrige på tolv timer. 

Endelig var vi på Bali. Vi ble plukket opp av en av sjåførene som tilhørte villaen vår og det var så deilig at vi slapp å tenke på det når vi kom ned der etter 21 timers reise. Enda et pluss var at bilen var kald og ikke godt over 30 grader slik som været på utsiden av bilen. Jeg skal ikke klage, men det blir jo litt vell varmt når du har på joggebukser. Påveien mot villaen fikk vi se Bali fra en bilrute, men likevel var det interessant og inntrykksfult. Vi ble møtt av imøtekommende og blide fjes i resepsjonen, de ga oss nedkjølte kluter, en velkomstdrink og nøkkelen til villaen. Døren ble åpnet foran oss og vi kom inn til vårt lille paradis. Jeg var rask med å åpne kofferten og finne frem bikinien før jeg stupte utti bassenget. Jeg var så varm at jeg tror nesten det oste i det jeg traff vannet. endelig var vi her! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits