Dag 2 - Bali

Vi må ha vært veldig slitene etter den lange reisen for vi sov helt til klokken tolv, noe som hvertfall ikke er vanlig for meg. Frokosten kom på døra etter en kort telefon til resturanten som tilhørte villaene. Med litt mat i magen, pakket vi sammen en strandbag, fikk ringt etter en taxi og ble kjørt ned til stranden. Mens vi snakker om taxier, på Bali og generelt i Indonesia er det ekstremt mye fake taxier. Det finnes bare et ordentlig taxi-firma i hele landet, Blue Bird Group. I disse taxiene er det taximeter og et ID-kort med fult navn på sjåføren og en bekreftelse på at vedkommende er godkjent. De taxiene som ikke er fra dette firmaet vil bare prøve å lure deg og er mye dyrere. Så du vil ikke bare være tryggere, men også spare penger. Bare et lite reisetips fra meg, om du skal til Bali.


 Vi havnet på Kuta beach, ikke noe sånn veldig imponerende, men det var en strand og den var nærme og jeg fikk badet og solt meg litt! Vetle på den andre siden som blir rastløs før han rekker å legge seg ned på stranden spottet surfebrettene og ble bitt av bastillen. Han leide seg et brett og tok en surfetime med instruktør, bare for å lære litt og kjenne litt på følelsen. Bølgene var veldig korte og små uheldigvis, men han fikk det til likevel. 

Butikker i alle slag lå strødd gatelangs rett ovenfor stranden, så vi tok oss en kjapp runde før vi kom forbi Jamie Oliver´s resturant på Bali. Vi var raske med å bestille bord og fant oss en taxi, det var her vi møtte Sam. Mer om han kommer, uansett han kjørte oss til villaen hvor vi dusjet og skiftet, før vi var på veien igjen. Tenk at jeg skulle få spise den beste italienske maten jeg noen gang hadde smakt her i Indonesia. Anbefales veldig hverfall. Stappmette, rullet vi tilbake til villaen.Vi blogges :D

4 kommentarer

Victoria Larsen

10.03.2017 kl.10:11

Så moro!!

Helle

10.03.2017 kl.10:58

Victoria Larsen: Ja veldig gøy, du bør prøve engang du får muligheten!

Iselin Renée

10.03.2017 kl.15:45

God helg :)

Helle

10.03.2017 kl.16:03

Iselin Renée: god helg :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits