This is me


Sri Lanka, Ella

Thailand, Bangkok

Burde sikkert ha gjort det helt fra starten av, men har vell faktisk glemt å introdusere meg selv til dere. Unnskyld for det.. Eller jeg trenger vell egentlig ikke å unnskylde meg for denne bloggen er jo tross alt min verden ikke din selvom det er jo du som motiverer meg til å skrive og fortelle om meg og mitt. Dette er mer en dagbok eller kanskje en minnebok passer bedre. 

Hei, jeg er Helle. Jeg er nitten år og både er fra og bor i Tønsberg. Dette året her har jeg friår, så jeg jobber (kanskje litt for mye) og har reist litt. Før julen 2016 var jeg å reiste med en venninne i en måned. Vi var først to uker i Thailand før vi reiste videre til Sri Lanka i to uker hvor vi møtte fire fantastiske norske jenter. Minner for livet. Jeg jobber på Velotel-treningssenter som treningsinstruktør, butikkmedarbeider på Rema 1000 OlsrødPark og som ringevikar for Adecco i barnehager rundt om i hele Vestfold. Dermed går mye av tiden min til jobb og trening. Resten av tiden er jeg med venninner eller kjæresten min, Vetle, blogger, tar bilder, lager mat, spiser maten, nyter tilværelsen og puster med magen. Jeg bor fortsatt hjemme både hos mamma og hos pappa, jeg er veldig heldig som har de. Om jeg skulle beskrevet meg selv med tre ord måtte det blitt: familiekjær, nysgjerrig og omsorgsfull. Har du noen spørsmål eller øsnker å vite mer om meg, let me know!

Vi blogges :D

4 kommentarer

veganerprinsessa

10.03.2017 kl.12:45

Så spennende! Thailand virker herlig :D

Helle

10.03.2017 kl.12:47

veganerprinsessa: Tusen takk, du bør ta deg en tur om du får mulighet! :D

Gina Elena

10.03.2017 kl.19:57

Åå så gøy :D Thailand kjenner jeg mange venner av meg som har vært, og de skryter fælt!

Helle

10.03.2017 kl.20:55

Gina Elena: veldig gøy :D har vært der to ganger og liker det veldig godt, men kom nettopp hjem fra Bali og liker meg nok der enda bedre!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits