Dag 4 - Bali
Dette ble vår oppdagelses- og kulturdag, Vi startet med all mulig type kunst, alt fra smykkelaging til malerier. Videre dro vi til et av Balis eldste hindutempl, fy søren så fint det var der.Før vi visste ordet av det var vi på kaffeplantasje og lærte masse om hvordan kaffe, kakao og te blir laget. Etter omvisning ble vi servert all verdens type kaffe, kokkoskaffe, vaniljekaffe, ingefærkaffe, ingefærte, kakao osv. til denne utsikten.

Klokken nærmet seg lunsjtid, og dermed så satt vi å spiste lunsj og så ut mot denne vulkanheimen. Disse rismarkene i Ubud har du kanskje sett på bilder på google om du har søkt på Bali. Uansett de er faktisk enda vakrere i virkeligheten enn på bildene på Google. Det er som å gå rundt i et maleri.Sam, sjåføren vår, var så snill og kjørte oss rundt hele dagen. Når vi alikevel var i Ubud, dro vi på besøk til bestemoren hans som bor i en Villa blandt rismarkene. Indionesere er veldig gjestfrie, imøtekommende og åpne, så var kult å se hvordan det er mulig å bo der nede.

Det siste på programmet, var tradisjonell dans foran dette tempelet. De hadde masse fine kostymer og en helt egen måte å formidle på en annen type dans jeg har sett tidligere. 

Dagen ble lærerik, spennende og uforglemmelig. Jeg er så veldig takknemelig for at jeg har fått sett og gjort alt dette.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits