Dag 6 - Bali

DCIM\100GOPRO Processed with VSCO with c1 preset

Vi sov litt lenger denne dagen fordi vi var så slitene fra dagen før med alle opplevelsene og inntrykkene. Bilen parkerte, og vi gikk ut av bilen. Nå var vi på et sted med masse forskjellige vannaktiviteter. Vi fikk en egen båt med glassbunn så vi hele tiden kunne se det som var under oss. Det første vi gjorde var å snorkle. Det var ikke så veldig fint rev der og var vanskelig å konsentrere seg om å se på fiskene fordi det var så mye strøm så vi bare forsvant bortover om vi sluttet å svømme. Det var nesten litt skummelt, pluss at vi ble super slitene. Masse båter som kjørte rundt gjorde også at det var litt skummelt og at det ble mase bølger så snorkelen fylte seg med vann hele iden.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Etter snorklingen dro vi til Turle Island, der har de skilpaddereservat, det vil si at de passer sikkelig på skilpaddene. Hver eneste morgen kommer veterinæren å sjekker at skilpaddene og de andre dyrene der har det bra, og at de som er syke får den behandlingen de trenger. Når skilpaddene er friske og klare, blir de sluppet ut i det fri og får leve som ville skilpadder. De hadde også slanger, ørn, apekatter, noen store piggsvin og en annen type fugl. Var fint å se at de tok vare på dyr med skader og lignende. 

Processed with VSCO with f2 preset

Inne på fastlandet igjen sto Sam å ventet på oss, og vi dro på en veldig fin lokal resturant som bare serverte indionesisk mat. Det var så godt at jeg nesten sprakk da vi dro derfra. I og med at vi ble så slitene av snorklingen og at vi var slitene fra dagen før bestemte vi oss for å heller dra tilbake til villaen og slappe av litt der før vi dro ut å spiste middag på kvelden.

Vi blogges! :D 

2 kommentarer

Gina Elena

13.03.2017 kl.10:19

Åh, ser helt nydelig ut! Ååå skilpadder, så søte! Maten ser fantastisk god ut! :)

Helle

13.03.2017 kl.10:26

Gina Elena: Bali er paradis, jeg vil bare tilbake! :D den var veldig god!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits