Plane ticketsEnda en dag fri, gårsdagen var det ingen jobbing på meg så helgen ble forlenget enda litt mer. Jeg laget meg en deilig frokost før jeg kjørte til jobben til paps før vi kjørte ut på seilforeningen for å fikse litt på den ene seilbåten. Er lite som slår 20 grader, nesten vindstille og tilværelsen der ute. Det ga meg sikkelig sommerfølelse og jeg kjenner jeg lengter veldig etter de varmeste månedene. Litt senere fikk jeg surret meg til byen, hvor jeg shoppet litt, fant en matbit og kikket i alt for mange butikker. Har blandt annet dukket opp en vintage-butikk i Tønsberg som jeg var gira på å sjekke ut. Der var det desverre steng, så må prøve igjen en annen dag. Jeg fant veien mot Hannah etterhvert, en veninne fra barne og ungdomskolen som jeg ser litt for lite, men som det alltid er hyggelig å se igjen. Akkurat som om vi bare fortsetter der vi slapp sist. Vi snakket om alt og ingen ting, spiste en is og gikk en tur i det fine været. Vetle ba oss med på kaffe i byen, men som endte med mat på brygga i solen. Rart hvordan dagen føles så lang når man har rukket så mye i løpet av en dag, men det er deilig. Nå i kveld har Vetle og jeg endelig fått bestemt oss for hvor vi skal reise til sommeren. Så nå er flybillettene bestilt og vi gjør oss klare for Vietnam. Jeg gleder meg masse. Vi blogges senere i dag!

#mote #reise #familie #venner #dyr #interiør #sko #helse #trening #kosthold #ferie #hus #hjem #mat 

 

2 kommentarer

Gina Elena

03.05.2017 kl.10:46

Åå så gøy! Du må kose deg masse i Vietnam :) Fine bilder av deg!

Helle

03.05.2017 kl.11:28

Gina Elena: Ja veldig, gleder meg masse! Tusen takk det skal jeg nok, er bare litt forbredelser og litt jobbing før den tid :) Tusen takk! Nyt solen og ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits