Surprise Party

Til den mest tolmodige, fineste, snilleste og morsomste gutten jeg kjenner. Gratulerer så utrolig masse med 20-års dagen din. Jeg er super heldig som har fått feiret deg nå to dager på rad og som får dele det gode liv med deg. Tusen takk for at du er du og for alle minnene vi har sammen, gleder meg til mange mange fler i tiden fremover. Du lyser opp hver eneste dag. Jeg elsker deg.

I går hadde jeg arrangert surprise-party for Vetle, det var super gøy. Særlig fordi han ikke visste noen ting og trodde han skulle på en rolig grillparty med familien min. Har aldri sett han så forvirret samtidig så glad. Elsket å gjøre litt ekstra stas på han, og jeg vet at han satte veldig pris på det. Men er i dag selve dagen er, så vi har hatt todagers fering, med masse mat og masse kaker. Gode venner og familie. Har vært en veldig fin helg, håper din har vært like fin som min.

#bursdag #kjæresten #venner #mote #helg #newin #interiør #dyr #familie #natur #tur #ferie #utland #reise 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits