HIPP HIPP HURRA

Finstasen på, gode venner samlet og landet vårt skal feires. Jeg håper alle hadde en fantastisk dag i går og stor koste seg. Gratulerer så mye med dagen alle sammen. Jeg var så heldig at jeg rakk barnetoget akkurat før vi spiste frokost/lunsj på Harmonien i Tønsberg (en herre-/selskaps-klubb). Vetle og jeg dro rett derfra til Horten for mer mat og godt selskap. Jeg er så heldig som fikk være med så mange fine mennesker på nasjonaldagen. Horten er kjente for borgertoget sitt, noe som var veldig spennende for oss som ikke er derfra. Utrolig gøy å gjøre noe litt annet enn hva man pleier, tror det må bli en ny tradisjon. Jeg elsker at alle er så pent pyntet og glade. Det ble en stille rolig kveld før vi sovnet tungt på putene våre. Mulig det bare er meg, men jeg synes det er super gøy med korpsmusikk, ikke fordi det er så vakkert eller noe sånt, men det gjør meg glad fordi det er så 17-mai. Vi er så utrolig heldige som har hatt forfedre som har kjempet så hardt for landet vårt, som har gjort landet vårt fritt og oss selvstendige. Igjen, jeg håper dagen din var fantastisk! 

PS, beklager at det ble så mange bilder, men jeg klarte ikke velge mellom alle de fine bildene fra i går :D

#bunad #17mai #kake #mat #kokk #oppskrift #bake #fest #party #mote #interiør #klær #nytt #newin #familie #dyr #helse #fitness #trening

2 kommentarer

Victoria Larsen

18.05.2017 kl.15:14

Kjempe fine bilder!! :)

Helle

18.05.2017 kl.15:17

Victoria Larsen: Tusen takk, håper feriingen din var fantastisk :D

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits