Princess life

Nye lukter, tuting, nytt språk, ny kultur og nytt land. Vi er endelig i Vietnam. I dag har vært en utrolig lang reise dag eller skal jeg si det siste døgnet. Turen vår startet i Oslo mot Doha, før vi videre fløy til Ho Chi MInh og derfra til Hanoi, så alt i alt har vi reist i ca. 16 timer. Har derfor vært lite søvn det siste døgnet og vi er egentlig bare klare for å gå å legge oss nå etter en dusj og litt mat. Hotellet vi bor på, som Vetle har valgt ut, er helt fantastisk. Det er så fint og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si annet enn at jeg føler meg som en prinsesse her. Skal få tatt noen bilder så dere får sett selv! Vårt første møte md Vietnam er at det er mye som er nedslitt, at menneskene er veldig vennlige og i møtekommende og at det er mye å lære her. Jeg gleder meg masse til morgendagen hvor vi får utforsket og sett litt i dagslys. Vil også benytte meg å si unnskyld for at jeg har vært så stille på denne fronten. Vet ikke helt hvorfor, men bare ble sånn.. Gleder meg til å fortelle mer om hva som skjer her de neste to ukene. #reise #vietnam #flytur #utlandet #syden #kjærste #mote #fashion #newin #palmer #interiør #møbel #sminke #familie #mat

2 kommentarer

Ida

12.06.2017 kl.19:06

Åå så heldig! Vietnam må være heilt fantastisk og spennande å få oppleve. Du er heldig! Nyt turen :)

Eg har forresten ein spørsmålsrunde på bloggen min! Er det nåke du lurer på i fra året mitt i USA, så må du bare spør :) Det hadde eg satt stor pris på :)

Helle

13.06.2017 kl.06:39

Ida: tusen takk, det synes vi at vi er også at vi er! Vi gleder oss veldig til å starte eventyret vårt :D Tusen takk det skal vi :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits