Vietnam dag-2

Vi starten dagen ganske sent etter gårsdagens lange reise. Derfor rakk vi ikke frokosten på hotellet og startet rett på lunsj. For å ikke stresse så mye i dag har vi vært på litt shopping uten hell, men vi har fått oppleve hvor vanskelig det er å krysse veier her i Vietnam. Inntrykket er at det er et kaotisk system som er vanskelig å forstå om du ikke bor her. Det er veldig varmt her og utrolig masse forskjellig mat, som vi blir nødt til å smake på. Etter mye gåing, gikk vi tilbake til hotellet, hvor vi slappet av noen timer før jeg hadde en spatime. 

Tilbake på rommet etter to avslappende timer, var det et kjapt skift før vi fant et supermarked og gikk til en fin resturant. Det ble vårt første møte med det vietnamesiske kjøkken. Vi har smakt den tradisjonelle nuddelsuppen Pho, noe vi likte godt begge to. Vi er nå klare for å ta kvelden ettersom at klokka snart slår ett på natten her. Så god natt.

Slenger også med noen bilder fra hotellet vi bor på.

"reise #ferie #mote #familie #kjæreste #venner #dyr #mat #oppskrift #interiør #utlandet #kultur #musikk

4 kommentarer

Ida

13.06.2017 kl.20:00

Så fint hotell! :)

Og forresten, kor er dongerikjolen i fra? :D

Helle

14.06.2017 kl.05:40

Ida: ja ikke sant, er så heldig som får bo så fint!
Å så hyggelig, den er fra HM :) Tross det tror jeg det er yndlingskjolen min :D

elisebr

19.06.2017 kl.15:14

Så fine bilder! :)

Helle

19.06.2017 kl.17:52

elisebr: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits