Vietnam dag-3

Gjett hvem som klarte å sove over frokosten nok en dag, jupp du gjettet riktig, oss. Dermed ble første oppdrag for dagen frokostjakt. Det gikk fint da vi fant en Starbucks rett bortenfor hotellet i går. Etter frokost forsvant vi oppover en av hovedgatene på jakt etter et marked. Jeg stoppet i to sekunder for å orientere meg på kartet og plutselig sto det to damer hengende over oss, med hatter og denne tradisjonelle bærepinnen. 

Vi fant omsider markedet, men maken til kaos og stapping av mest mulig på minst mulig plass gjorde hodene våre svimle og det ble til slutt vanskelig å få pustet ordentlig der inne. Var like vell veldig spennende å ha sett og opplevd. Fikk til og med kjøpt noen gaver til noen av de der hjemme. 


På veien tilbake til hotellet begynte det å regne og Vetle hadde spottet Dunkin Donuts så da ble det et raskt stopp innom der før vi kom oss inn. Etter å ha klarnet hodene og fylt opp magene, tok vi oss en treningsøkt for å få i gang kroppene våre. Det var egentlig veldig deilig, eller hvertfall etterpå. Det kuleste med å gå gatelangs her er alt som er nytt og annerledes fra hjemme. Da vi gikk rundt vannet, mot resturanten i kveld hadde plutselig gangstien nederst ved vannet blitt forvandlet til et treningsstudio. Her sto mennesker i alle aldere å trente. De drev også med noe rar idrett vi skjønte svært lite av, kan ligne på badminton men uten racket, men føttene istedenfor. Uansett, vi har spist middag på en resturant med utrolig god mat og helt forferdelig service, haha, men går jo fint er jo billig å spise ute her. I morgen skal vi på utflukt så nå er sekkene pakket og vi hopper snart i seng, klare for å våkne 06.00.

#reise #dyr #helse #trening #mat #kjæreste #interiør #religion #spise #skjønnhet #spa #arbeid #jobb #familie #venner #oppskrift 

7 kommentarer

Ida

14.06.2017 kl.16:46

Ååå, donuts :D Er det ferie så er det ferie ;)

Helle

15.06.2017 kl.02:11

Ida: ja er vell nettopp det :D

FoodIsLoveFoodIsLife

14.06.2017 kl.17:49

Vietnam <3

Anbefaler virkelig en tur nordover for å besøke Son Dong Cave. Helt utrolig fint der! Bare google navnet og se hvor nydelig det er der =)

Helle

15.06.2017 kl.02:12

FoodIsLoveFoodIsLife: Vi er i nord nå faktisk :D tusen takk for godt tips, skal virkelig få sjekket det ut <3

elisebr

19.06.2017 kl.14:12

Så gode donutsene så ut! :) Ønsker dere e n fin dag :)

Helle

19.06.2017 kl.14:13

elisebr: Haha de var gode, men de ser bedre ut enn de smakte og godt er det. Ellers ville vi nok spist oss mette på de hver dag :D Tusen takk, like så :) <3

elisebr

19.06.2017 kl.14:16

Forstår den :) tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits