Vietnam dag-4Tidlig på´n for å si det sånn, vi var ute av rommet vårt litt etter 06.00 for å hive i oss litt frokost. Vi ble plukket opp rundt halv åtte og skulle sitte der i fire timer. Så da bar det mot Ha Long Bay, hvis du noen gang skal til Vietnam, dra hit og sjekk det ut. Er ikke så mye annet å si enn at det var veldig fint, litt rart og utrolig deilig å få litt stillhet fra det travle by-livet. Vi har bodd på båt i en natt og kost oss veldig. Desverre har vi vært uten nett, så har vært vanskelig å oppdatere fra gårsdagen, derfor kommer det nå. 

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

Vi kom ned på kaia, kanskje litt for tidlig spør du meg. Er ikke akkurat det mest spennende å bli skvist inn i et rom med masse mennesker i en time, men er vell ikke noe annet å si enn at vi er i Asia og at det er helt normalt. Det finnes alltid plass til fler. Da vi endelig fikk gå om bord på båten var det som å miste hvertfall 15 kilo, super avslappende. Var bare å finne bikinien og noen solsenger, men først litt mat. Båten kjørte super nærme de rare, men flotte øyene og du kan høre alt av dyreliv inne i skogen når du kjører forbi. Masse fuglekvitter og insekter med rare lyder. Vi kom til en bukt der båten stoppet, vi hoppet i fantastisk "fine" svømmevester og over i noen mindre motorbåter. Det lå en brygge lenger inne i bukten hvor vi la til og tok et nytt hopp i en kajakk. Vi padlet gjennom en tunnel som vannet har skjært ut, på andre siden åpnet det seg og vi var i en diger lagune. Absolutt verdt det. Det var virkelig en naturopplevelse.

Etter padleturen tok motorbåten oss til en av de andre øyene i nærheten. Denne øyen hadde strand! Vetle og jeg startet med å gå opp de 400 trappetrinnene for å se på utsikten på toppen. Vi tok noen kjappe bilder før vi nesten løp ned igjen for å slippe unna den verste folkemengden. Jeg var ikke vond å be, for å kunne ta et bad i sjøen, det var så deilig å nedkjølende. Tilbake på båten og litt avslappning før solnedgang og middag. Perfekt avsluttning på dagen.


#ferie #utlandet #reise #familie #venner #kjæreste #helse #trening #mat #religion #natur #opplevelse #båt #oppskrift #interiør #vær

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits