I`m back

Sto hun opp fra de døde? Hvorfor ble det så stille på bloggen? Hva har tiden hennes vært fylt opp med? Kommer hun tilbake? Spørsmålene ingen har stilt, bortsett fra meg selv akkurat nå. For ja de tre siste ukene har denne bloggen vært så og si stillestående. Jeg har jobbet stort sett hver dag 8 timer av gangen så har vært hektisk, og har dermed benyttet de få fridagene til å bare la hode få hvile. Dethar jo heller ikke vært så mye å skrive om fordi jeg vil tro de fleste er ganske enige i at tre uker med jobb-oppsumering dag inn og dag ut ikke er spesielt gøy å lese om. Kunne kanskje blitt litt flinkere til å skrive om de hyggelige stundene før og etter jobb med venninner, familie eller kjæreste, men så ble det altså ikke.. Nok om mitt fravær. Nå fremover har jeg så mye gøy å se frem til, pluss at jeg gleder meg masse til å dele det her på bloggen. Det kommer reiser, bursdager, opplevelser, flyting og studietid. Håper du vil være med på reisen etter mitt fravær. Er det noe du vil jeg skal skrive om, eller du lurer på, hiv deg over kommentarfeltet og skriv det du har på hjertet! Ha en fantastisk uke!

#mote #reise #venner #familie #ferie #mat #oppskrift #bakst #kjole #kjæreste #kjærlighet #trening #helse #båt #hverdag #fotogarfi #bilde #fremtiden #blogg #bok #opplevelse #musikk #festival #sommer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits