Beach-hang
 

Sol, varme, bading og solkrem på steder du kanskje glemmer hjemme i Norge. I går natt landet vi i Malaga, og vi er på jentetur. Nokså slitne og trøtte havnet vi rett i seng i leiligheten vi har leid. Den er super fin og egentlig finere i virkeligheten enn på bildene på AirBnb. Etter en god nattesøvn, våknet vi opp for å handle inn til frokost. Er jo så spennende å handle mat i utlandet, alle de gode råvarene og billige prisene gjør det jo gøy. Etter en god frokst, ble strandveskene slengt sammen og vi spaserte nedover mot palmene og havet. Madeleine, Frida og jeg fant oss solsenger som vi fikk planta de bleike kroppene våre på. Har alltid tenkt at sånn typisk badeferie ikke er helt for meg, men er jo veldig deilig å bare ligge helt stille og ikke gjøre noe som helst. Har kost meg masse i dag, spist mat, solt meg, bada og smørt meg med solkrem. Vi blogges <3 

#ferie #Spania #badeferie #mat #oppskrift #helse #trening #mote #fashion #familie #venner #kjærlighet #foto #bilder

5 kommentarer

Tiril Sørensen

27.07.2017 kl.19:30

Åååå, så misunnelig jeg er! Det ser jo helt fantastisk ut :-D Kos deg masse videre, Helle!

Ha en fortsatt fin torsdag! :-)

Helle

27.07.2017 kl.23:15

Tiril Sørensen: Er virkelig helt himmelsk <3 tusen takk, det skal jeg! Tusen takk, det må du også <3

Ingeborg Vevle

27.07.2017 kl.22:37

Herlige bilder! Kos deg masse! :D

Helle

27.07.2017 kl.23:15

Ingeborg Vevle: Tusen takk! Det skal jeg <3 Nyt kvelden videre!

Frida

28.07.2017 kl.00:40

Ser meget bra ut! Vi hadde det jo storkos i dag. Gleder meg masse til i morgen, og se hva de neste dagene bringer. Litt spenning hver dag som i dag er jo også fint. Veldig kos på tur med dere jentuttene mine!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits