Min sommer

Minner, haugevis med minner, bilder og mange timer med sol. Jeg tør å påstå at dette har vært den beste sommeren noen sinne. Du vet rett før sommerferien begynner så blir man enig med seg selv om at man skal få til så mye. Reiser, opplevelser, minner, båttur, hytteur, grilling, bursdagsfeiring, bading osv. Vell jeg føler at det er akkurat sånn sommeren min har vært, fylt med alt det man tenkte ut på forhånd at man skulle få gjort. 

Jeg reiste jo til Vietnam med Vetle. Tenk så mye vi lærte, opplevde så og smakte. Veldig kult å ha sett et land som ikke alle andre har sett.

Tok båten ut til 8 glass og spiste middag. Det var så godt å se alle igjen etter Vietnam. Deilig å få luftet hodet i båten også.

Processed with VSCO with c1 preset

Var på Slottsfjell-festivalen. Ingen sommer uten, men blir vell sånn når det er festival  i hjembyen. Alltid like koselig med alle man møter som man ikke har sett på lenge.

Båttur ut i skjærgården. Varme svaberg og sjøluft, det er sommer det. 

Norges-ferie med mamma og Jacob. Tenk at vi fikk sett så mye på så kort tid. Det er kanskje den kuleste ferien jeg har vært på, tror det er viktig å benytte seg av alt det fine vi har her hjemme i Norge og ikke bare se det eksotiske i utlandet. Misfortå meg rett, jeg elsker å reise og oppleve nye ting, men det er jo mye her i landet som få av oss egentlig har sett.

Bursdagsfeiringen min. Så mange fine jenter!

Spaniatur. Enda litt mer reising og kun fokus på avslappning.

Hyttetur på Hvasser med pappa. Dette har jo vært en sommerting helt fra jeg var liten, men er alltid like fint å komme seg bort litt.

Rask tur opp til Ålesund for å sjekke leiligheten. Litt juks for ingen av tingene sto i vinduet da vi var her.

Pakke sammen nesten alt av eiendeler, før jeg flyttet opp til Ålesund.

Fadderuke og Jugendfest. Fadderuken er forsovidt ikke ferdig enda, men den er jo i gang.

Sommeren er jo ikke helt over enda forsovidt, sitter faktisk ute nå og får i meg litt D-vitaminer. Været har endelig bestemt seg for å være fint her på Vestlandet og fy søren å fint det er når solen skinner. Vi blogges <3

#venner #minner #familie #reise #opplevelser #kjærlighet #hytta #hjemmet #interiør #båt #bil #mat #oppskrift #helse #trening #natur #foto #kamera

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

24.08.2017 kl.17:03

Kjempe fine bilder! Så koselig :D

Helle

24.08.2017 kl.22:05

Victoria Larsen: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

19 år fra Tønsberg. Så hyggelig at nettopp du besøker bloggen min, og velkommen til min blogg. Dette er tvert i mot en moteblogg. Jeg skriver om tanker, opplevelser og min hverdag. Følg meg gjerne på instagram også, hellemuu!


Follow

Kontakt


hellemarieundrum@gmail.com


KategorierArkiv
hits