Welcome May

Velkommen skal du være mai. Virkelig! Tusen takk for de to første dagene på lenge med strålende sol og sikkelig varme. Endelig kunne jakken ligge hjemme. Jeg har til og med gått barbeint for første gang i år. Middagen har blitt spist ute for første gang, så nå er det vår helt på alvor. Ikke noe mer snøfall nå er du grei, eller noe kaldere enn 10 grader. Etter at jeg begynte å jobbe i barnehage har jeg blitt så ekstremt opptatt av vær, er helt rart. Skal jo også sies at vi nordmenn har en interesse for vær over gjennomsnittet av andre folkeslag. Håper det ikke bare er jeg som har satt pris på det fantasiske været. Nyt solnedgangen hvor enn du er og få i deg litt D-vitaminer de neste dagene. Vi blogges!

#hverdag #vær #vår #mote #familie #natur #tur #ferie #mai #veske #dyr #mat #trening #kosthold #hage #interior

In to the woods

Sunday morningLange, sene morninger uten vekkerklokke og stress. Det må være noe av det aller beste jeg vet. Bare tre på seg noen gode og komfortable klær, lage en god frokost og nyt det hele. Jeg tror det er den beste oppskriften på en vellykket søndag morgen. Er det sol, skader det jo heller ikke å finne et par solbriller, sette bånd på hunden og gå seg en tur i fin været. Det er en perfekt søndag i mine øyne.

Yesterday´sStill gjerne sprøsmål om du lurer på noe :D

 

#mote #klær #outfit #hverdag #familie #sol #mat #opskrift #newin #interiør #dyr #sko #gjenvruk

Finally Friday
Hahaha se hva vi fant, den het For oss kvinner . Glad verden har kommet litt lenger enn som så i dag.
Ingen vekkeklokke, ingen brå start og et kyss i pannen før du gikk. Du hvisket "Jeg elsker deg, ha en fin dag kjæresten min!", det er den beste måten å våkne på, pluss en hånd som stryker gjennom håret mitt. Så var fredagen i gang, jeg ble liggende å dra meg, før mamma og jeg spiste en god frokost. Vi ble enige om å rydde litt for så å pynte litt til påske. Alltid like koselig å pynte til de forskjellige høytidene vi har med alle de super lekre kyllingene som jeg eller broren min laget da vi var ti år og yngere, men vi har vell alle en dorull-kylling eller liknende? Dessuten så var det jo gøy når vi laget de og alle mammaer synes de er fine så da er det vell greit. 

Halv tolv møtte jeg Maye, eller May Elise om du vil, for å ta en kaffe. Fordi det var så fantastisk vær i dag tok vi heller kaffen med oss og drakk den nede på brygga med svanene som selskap. Er så deilig at vi kan sitte ute og nyte at solen varmer mot huden. Vi ble sittende en stund og bare snakket, er det som er så godt med gode venninner, at praten bare går og temaene bare sklir i hverandre og er helt umulig å skille. Til slutt så sitter du bare igjen med en god følelse for du har gitt slipp på alt som kunne ha gnagd seg fast innvendig eller allerede hadde rukket å bite seg fast for å lage gnagsår. Vi ruslet gatelangs i Tønsberg blandt de gamle små tre husene malt i forskjellige farger. Vi fant bruktbutikker vi ikke visste fantes og fant masse små skatter. Fretex har jo også pusset opp og fått super fine lokaler rett på oversiden av Quality Hotel. Tror vi brukte nesten en time bare der, men det må jo være lov om man gjerne vil gå nøye gjennom hele butikken. Den som leter, vil tilslutt finne. Så gjett om vi fant, er jo så gøy å kjøpe brukt fordi ting koster jo nesten ingen ting og om du er heldig finner du ting som ikke alle har helt likt av fra BikBok eller Gina, ting som er så pent brukt at du vil nesten ikke tro at noen har brukt det før deg. Jeg føler meg heldig som fikk ha en så fin venninne dag, til tross for at jeg jobbet til klokken elleve på kvelden etter at vi hadde en strålende dag sammen. Vi snakkes senere, da vil gårsdagens antrekk plutselig dukke opp :D

 

 

#mote #gjennbruk #vintage #brukthandel #fretex #interiør #newin #nytt #dyr #familie #kos #kaffe #venninne #klær #mat #vask #påske

Wednesday

Rommet er ryddet og badet vasket, er noe med å ha det rent og ryddig rundt seg som gjør meg veldig rolig. Akkurat som om det blir ryddigere i hodet mitt av å rydde i fysisk rot. Uansett jeg er snart på vei ut døren for å dra på jobb. Litt deilig å få sovet lenge, men skulle gjerne hatt en åtte til fire jobb hver dag for å få mer struktur på hverdagen. Liker ikke sånn det er nå, det lager kaos i hodet og i hverdagen. Skjønner aldri når jeg skal gjøre hva, jeg får aldri spist middag med familien min og når alle andre er ferdige på jobb så starter jeg. Misforstå meg rett, jeg er super heldig som har jobb, som får tjene mine egene penger og at jeg har så mange hyggelige kollegaer. Skulle bare ønske at butikkene ikke holdt oppe til klokken elleve på kvelden. Neste på agendaen før jeg går er å smelle sammen en smoothie som jeg kan ta med på jobb, det er sånne små ting som gjør en arbeidsdag enda litt bedre. For hjemmelaget smoothie er bedre enn den man kjøper ferdig, synes hvertfall jeg. Synes egentlig at det gjelder det aller meste av mat, hjemmelaget er som regel best uansett hva det skulle gjelde. Jeg ønsker deg en fin onsdag og nyt solen (om den skinner hos deg også)! Vi snakkes senere i kveld :D

#hverdag #mote #interiør #mat #kokk #bakst #fashion #dyr #familie #vask #ryddig #oppussing 

Next stop?
 

Sitter å ser på flybilletter til neste reise, men vi aner ikke hvor vi vil. Skal vi dra til Asia eller Afrika eller er kanskje Sør-Amerika eller Karibien kult? Vi vil bare reise, se alt som er å se og oppleve alt som er å gjøre. Det som er kult med å reise sammen er at man må bli enige om et kompromiss så begge parter har det gøy og nyter turen. Vi er jo hvertfall enige om at vi vil lære nye ting, at vi liker å reise og at det bør være et land ingen av oss har vært før. Vi skal være borte i 14 dager så vi har jo en del tid og egentlig da muligheten til å reise hvor som helst. Derfor er dette spørsmålet om hvor vi skal så utrolig vanskelig. Hvilken verdensdel og hvilket land velger vi? Har du noen tips eller anbefalinger så skrik ut, vi blir super glade for alt! 

#reise #kjæreste #mote #interiør #fashion #verden #mat #bakst #foto #valg #jungel 3fly #utland 

Good morning

God morgen fra meg, jeg håper du har sovet godt og drømt fantastiske drømmer. Det har hvertfall jeg. Om man begynner å tenke på hva man drømmer er det nesten litt rart hvor mye rart hodene våre finner på, og at fantasien vår fortsatt virker selvom vi ikke lenger er syv år. Det er jo noen som sier at om man analyserer drømmene så kan de fortelle oss mye om oss og hvordan vi har det akkurat nå, men jeg vet ikke helt jeg. Liker at drømmene bare kan være drømmer uten at de betyr så veldig mye mer enn det. Hva tenker du om dette?Her sitter jeg i sengen min og koser meg med en stor god kopp med kaffe som jeg kjøpte med meg hjem fra Bali. Det er noe helt annet en Nespresso-kaffen eller Ali-kaffe for den slags skyld. Mmm.. Lukten og smaken fører meg rett tilbake til paradis. Elsker hvordan sansene våre forbinder steder med smaker, lukter og lyder. Kjeksen er mammas verk. hun sanket husmorpoeng og bakte en hel haug med biscotti. Til slutt så vil jeg bare si at det er vell ingen ting som smaker så godt som frukt og grønt på morgenkvisten. 

Planen for i dag er svært liten. Skulle egentlig på jobb, trodde jeg hvertfall, men det er visst ikke behov for vikar i barnehagen i dag så da blir det en rolig dag. Lurer på om jeg skal gå meg en tur opp til Velotel (treningssenteret jeg jobber på), ta meg en liten økt der og rusle hjemover igjen. Så har jeghvertfall fått gjort noe fornuftig i dag. Skal jo ha saltime i kveld, så kan jo like gjerne forbrede meg litt til det. Hva er planen din i dag?

Vi blogges! :D

#kaffe #bakst #kjeks #frukt #sunt #trening #hverdag #mote #interior #helse #morgen 

Butterflies and jungleGrønne planter , sommerfugler, blomster og blåmeis, ingen ting peker mer mot sommer og varme. Forrige uke fikk jeg endelig disse to etter alt for lang leveransetid. Vår- og sommermotiver pluss at de er rosa som er sesongens it-farge. Vil ønske deg en fin mandag og en god start på ny uke, tross det grå været som henger over himmelen i dag (hvertfall i Tønsberg), så blogges vi.

#sommer #vår #mote #deksel #itfarge #ss2017 #rosa #nyuke #hverdag #newin #nytt #interiør

Pink BAM

                                                                                                                                                                                                                

DØDEN

Så stille det ble, på en måte. Så tom jeg skulle føle meg etter at du ble borte. Så rart at vi aldri skal sees igjen. Jeg blir stille, sier det ikke til så mange, slutter å skrive på bloggen min i en uke og legger fra meg alt av forpliktelser. Ulikt meg, som er så pliktoppfyllende at jeg får beskjed om å gjøre noe galt av og til. Lange seige dager, med tårer, tomme tunge hoder og mange klemmer. Alle minnene kommer sakte men sikkert frem, jeg gråter stille når jeg skjønner at det ikke blir noen fler. Likevel er jeg lettet og nesten litt glad for at du fikk slippe. Nå har du det i alle fall ikke vondt mer og det er godt for meg å vite. Takk for alt!

 

#stillhet #sorg #begravelse #bestefar #morfar #død #mote #fashion #reise #hund 

Les mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017
Follow
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits