21.02.17-Dagen før dagenTenk at jeg reiser i morgen. Jeg gleder meg så veldig, blir så bra. Dagen i dag har gått til pakking og til å få litt oversikt. Vi har så mange ting vi har lyst til å gjøre og se på Bali, så har vært fint å få litt mer kontroll på det hele. Tror vell egentlig ikke det er så mye mer å si, om ikke du har noen spørmål? 

20.02.17

Processed with VSCO with f2 preset

Våknet. Slumra. Dro meg i senga. Kledde på meg koseklær og tøfler. Gikk ned. Satte på ovnen. Gikk opp. Vekket hunden. Vi gikk morgen tur. Frokost på oss begge to. Fikk besøk. Nora. Pakkingen ble påbegynt. Pratet. Lo. God klem og hade. Kjørte bil. Gikk. Møtte Frida. Apoteket. Piller og plaster i boks. Prøving. Mer prating. Mer latter. Kikking. Bytur. Café. Latté og kardemommebolle. Juice. God samtale. Interiørbutikker. Ny god klem og hade.

Gikk. Kjørte. Skiftet. Koste hunden. Jobb. Klokken 23.20, endelig hjemme. Tannpuss. Senga. God natt!

No internet, no blog.

 

Hei og hopp. Har vært stille her i helgen. Ingen lyd fra meg og ingen lyd fra deg, men det er vell en sammenheng. Jeg har vært på hytta i helgen. det vil si ikke innlagt vann, og definitivt ikke internett. Så dermed ble det ingen blogg fra verken fredag, løordag eller søndag. Pytt sann, sånn måtte det bare bli. Jeg kunne jo forsovidt laget noen innlegg på forhånd, men det rakk jeg ikke.. 

Jeg er så utrolig heldig at jeg fikk sesongkort på geilo til jul av mamma, så vi har stått på ski der både på lørdag og på søndag. Tenk å bare suse nedover bakken, solen skinner bak deg og du har fult fokus nedover. Åh, jeg elsker det, svisj, svosj, pene rene skjær på skiene. Selvom det er veldig gøy, så blir man også veldig sliten. Fysisk sliten pluss at man blir sliten på en helt annen måte av å være ute hele dagen. På lørdagen så stoppet den ene stolheisen, og tror du ikke jeg og mamma satt i den eller? Jo det gjorde vi, vi ble sittende der i 2 timer, det ble satt i gang redningsaksjon og nesten hele bemanningen i annlegget sto på. Vi forsto etter hvert at vi kom til å bli de siste som kom ned. Vi ble kalde og det var litt vanskelig å holde motet oppe med to kjempe skruer ved siden av oss.. Jo kaldere jeg ble jo mer irritert ble jeg på de, haha typisk meg. Mamma med høydeskrekk hadde roet seg med at vi skulle bli reddet ned, og gledet seg nesten litt til å få på seg redningsselen og å hoppe utfor. Dette ble jo ikke senarioet, da de fikk start på heisen når det bare var 3 stoler foran oss, for det var vår tur. Var veldig godt å komme inn i varmestua og solbærtoddy har aldri smakt bedre. Veldig kjedelig å bruke to timer på noe sånt, men fy søren for en jobb redningsmannskapet gjorde. De var super raske med å komme i gang, og effektive med å få så mange som mulig ned så raskt som mulig. Jg er veldig imponert over hvor god rutinen var på det der. Er første gang jeg er med på noe sånt, og har jo stått på ski siden jeg var 5 år så jeg har vell bare vært super heldig! 

Søndagen var helt fantastisk, solen tittet frem, heisen stoppet ikke og det var fantastiske forhold i bakkene. Pluss at jeg fikk kakao med krem og snurrebolle på Toppen Kafè (hvis du står på ski på Geilo, Vestlia, ta kakaoen der for det er den beste kakaoen og bollene er hjemmelaget). Jeg dro hjem i går, men mamma og broren min er der oppe fortsatt. Så i går kveld fikk jeg smalet sammen alt av sommerklær, sko osv., ulempen med å ha to hus, du har også to klesskap. Men nå er alt samlet og jeg er klar for å starte å pakke.

Vi blogges senere i dag!

16.02.17

Klokken ringte. Jeg stoppet den. Sovnet igjen, og hadde ingen backup alarm. Ble vekket 25 minutter før jeg startet på jobb. Skulle skynde meg ut for å sette på bilen så den var ferdig varmet opp. Whoops, det var jo speil blankt, ble gående som en 90-åring for ikke å ramle. Inn igjen. Frokosten ble slukt i en fei og fikk så vidt tid til å lage meg matpakke. Når jeg var på vei ut døren igjen sier pappa til en alt for stressa meg "Kjør forsiktig nå, er ingen som takker deg hvis du kræsjer. Bedre å komme 2 minutter for sent.". Det roet seg inni meg. Alt støy og kaos forsvant. Følelsen av at jeg hadde glemt noe ble bare borte. Utrolig nok rakk jeg jobb med to minutters god margin. Er greit med litt flaks i livet. 

Etter jobb, dro jeg i butikken og handlet inn til potet- og purresuppe (super godt, kan anbefales), pluss at jeg fikk rotet rundt i skuffer og skap og til min store glede så fant jeg alt av kamerautsyret mitt! Da jeg omsider kom meg hjem laget jeg middag til familien min. Mmm så deilig, jeg tror jeg elsker middag. I skrivende stund er jeg på vei inn i treningstøy. Før jeg skal ha en liten økt, for å få i gang kroppen litt. Gleder meg, er førtse trening siden forrige uke på grunn av ørebetennelsen jeg har hatt.. Så det blir super deilig å trene. I kveld kommer Vetle, så da blir denne dagen også bra da. Til tross for forsovelse og en hektisk arbeidsdag. 

 

February to do list

Til tross for at vi nå er midt i måneden, så skal det jo også sies at bloggen ble opprettet for ca. 48 timer siden, så er dette en greie jeg tenkte jeg skulle gjøre i starten av en måned. Så nedenfor skriver jeg ned en haug med ting jeg gjerne vil få gjort i løpet av måneden. Kommer nok ikke til å rekke å komme gjennom alt, men det er verdt et forsøk. Høres det bra ut? Det blir som en liten teaser for hva som kommer fremover i tid, så kan jo du som leser ha noe å se frem til og vite litt om hva som er i vente. Kommer nok ikke til å skrive om hver eneste ting, men hjelper meg litt også til å huske på hva som hadde vært kult å skrive om.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

Jeg vil:

 • Reise til bali
 • Passe på at alle rundt meg har det bra
 • Rydde i begge klesskapene mine
 • Gå på kino
 • Stå på ski
 • Dra på hytta
 • Shoppe mindre
 • Smake på ny mat
 • Lage mengder smoothies
 • Trene 3 ganger i uka
 • Ha det ryddigere rundt meg
 • Skryte av meg selv, til meg selv
 • Ha inspirasjon i livet 
 • Stå opp 5 minutter før

Er dette interessant å lese om? Har du evt noen forslag til hva jeg kan skrive om, som du vil lese om, let me know! Vi blogges :D Må bare beklage for dårlig bildekvalitet nå i første omgang, jeg har rotet bort lader og den linsa jeg gjerne vil bruke.. Så vær tolomodig, det blir bedre. For er ikke bra nok med Iphone-kamera, enten så får dett gjøres ordentlig eller så må det droppes. Så jeg velger å gjøre det ordentlig!

 

Valentines - 14.02.17Først en lang dag på jobb. med dette tette øret kan jeg love dere at man blir sliten av å konsentrere seg for å prøve å høre hva alle sier, og å få med seg riktige beskjeder. Så var veldig godt å komme hjem til tøfler og koseklær. Vetle og jeg hadde på forhånd bestemt oss for å ikke dra ut å spise (han er alt for snill og tar meg med ut å spise ganske ofte, med andre ord vi bruker litt for mye penger på mat), eller å dra på kino. Så for å ikke bruke masse penger nå rett før vi skal på tur, laget vi heller mat sammen hos meg, så på film, lo masse og bare var sammen. For det er det som er det viktigste til slutt at vi er sammen og trives i hverandres selskap, at vi lytter og kan prate om alt. 

Det er vår fjerde Valentines sammen. Tenkt at man kan ha det så bra med noen at det ikke kan beskrives med ord. At man selv etter tre og et halvt år får sommerfugler i magen av å se hverandre. Jeg er så heldig som får kalle deg for min, min kjæreste og aller bestevenn. Tenk på alle de menneskene som eksisterer på jorden og av alle de menneskene så valgte du meg, akkurat meg. 

Vi blogges senere i kveld!

Hvor skal vi nå?

God ettermiddag. Ja, hvor skal vi nå? Jeg og Vetle (kjæresten), skal ut å reise om under en og en halv uke. Vi gleder oss vilt til varme, sol og strand. Blir garantert en deilig ferie og opplevelse. Klarer du å gjette hvor vi skal utifra bildene? Kan komme med to små hint om at det ligger i Asia og at det ligger på topp 10-varmeste steder i verden akkurat nå.

DCIM\101GOPRO


 

Jeg sitter nemelig nå å planlegger litt hva vi skal gjøre, hva ting koster og hva vi skal ha med oss. Selvom det er litt slitsomt ettersom jeg fikk ørebetennelse natt til lørdag. Fy søren så vondt det gjør. Har slitt masse med det som barn, men hadde helt glemt hvor vondt det gjør. Heldigvis er det over til vi skal reise. Tenkte jeg skulle lage et innlegg med pakkeliste og konkret hva vi skal gjøre, se og oppleve. Over er det hvertfall litt hint og inspirasjon for vår egen del. Vetle har aldri vært i Asia så blir ekstra spennende for han. Selv har jeg vært i Thailand to ganger og på Sri Lanka. Elsker Asia ettersom det er så billig å være der, menneskene er så åpne på en helt annen måte enn her i norden og de er også super service-innstilte. Nå glemte jeg nesten å si, det beste med Asia er jo maten! Ah, som jeg elsker asiatisk mat. Er så godt å ha noe å se frem til når det er kaldt og mørkt ute. Tross det er ingen ting som er så vakkert som Norge i sin vinterfrakk. Det nydelig lyset og den kritt hvite snøen. Har du vært ute å reist i det siste, evt hvor?

 

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18491539/?claim=rmmt4ct5q8d">Follow my blog with Bloglovin</a>

13.02.17

Hei du der ute som har kommet deg inn på min helt nye blogg, velkommen skal du være. Jeg lå i sengen min i går kveld og tenke. Som vanlig ble tankene slengt ut i alle retninger og jeg kom plutselig på bloggen jeg hadde for 3 år siden. "Kanskje jeg skal starte opp igjen", "Hvorfor sletten jeg den gamle bloggen egentlig?", "Hva med å gjøre det bare fordi det er gøy?". For det er jo gøy å bare skrible ned tanker og syn på ting her i livet. Dele med omverdenen hvordan hverdagen plutselig kan bli til en fest, og at hver eneste dag er et nytt eventyr.

Jeg vil også punktere at dette ikke blir noen moteblogg, men heller en et sted hvor jeg kan slenge ut bilder jeg har tatt selv og liker godt eller skrive ned meninger og tanker om ting. Så jeg vil ønske alle en god start på uka og velkommen med på min reise gjennom livet. Bloggen er fortsatt litt under konstruksjon så vær tolmodig, alt er snart helt klart.

Er bare å ta kontakt om du har noen spørsmål :)

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18491539/?claim=rmmt4ct5q8d">Follow my blog with Bloglovin</a>

Les mer i arkivet » Mars 2017 » Februar 2017
Follow
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits