Princess life

Nye lukter, tuting, nytt språk, ny kultur og nytt land. Vi er endelig i Vietnam. I dag har vært en utrolig lang reise dag eller skal jeg si det siste døgnet. Turen vår startet i Oslo mot Doha, før vi videre fløy til Ho Chi MInh og derfra til Hanoi, så alt i alt har vi reist i ca. 16 timer. Har derfor vært lite søvn det siste døgnet og vi er egentlig bare klare for å gå å legge oss nå etter en dusj og litt mat. Vårt første møte md Vietnam er at det er mye som er nedslitt, at menneskene er veldig vennlige og i møtekommende og at det er mye å lære her. Jeg gleder meg masse til morgendagen hvor vi får utforsket og sett litt i dagslys. Vil også benytte meg å si unnskyld for at jeg har vært så stille på denne fronten. Vet ikke helt hvorfor, men bare ble sånn.. Gleder meg til å fortelle mer om hva som skjer her de neste to ukene. #reise #vietnam #flytur #utlandet #syden #kjærste #mote #fashion #newin #palmer #interiør #møbel #sminke #familie #mat

Summer vibes

 

TigerstadenI og med at vi vant bilettene, ble vi enige om å dra inn litt tidlig for å hente de så vi slapp å stresse med det rett før konserten begynte. Vi tok bussen tilbake inn til Oslo for å få i oss litt mat og for å få tiden til å gå. Vet ikke om du har hørt om Olivia, men spis der neste gang du er i hovedstaden. Det er fantastisk god italiensk mat og et veldig godt vegetartilbud. Fordi vi hadde så god tid, ruslet vi gatelangs, koste oss i vårværet og så på alle de forskjellige menneskene som gikk forbi oss. Synes det er så fint at vi ikke er like og at vi har muligheten til å være akkurat den vi vil. Ble jo så varmt etterhvert og det var super deilig så til slutt måtte jakkene gå og vi gikk bare i t-skjorte, pluss alle frukttrærne blomstrer for fult nå så ble en helt super vårdag. Vi kom oss tilbake til Telenor Arena og fant plassene våre. Jeg må innrømme at jeg er ikke blodfan av Shawn Mendes, jeg kan selvfølgelig toppliste sangene hans og synes absolutt at de er bra. Dermed hadde jeg veldig lite forventninger til hva vi gikk til. De begynte å spille og jeg ble så positivt overrasket da jeg skjønte at det ikke var noe playback, og at både det instrumentale og det vokalet var live Vi var litt redde det ikke skulle være noe show, at han bare skulle stå på scenen med gitaren sin, men sånn ble det absolutt ikke. Det er jo også veldig gøy å se de som har gledet seg i ukesvis til konserten som sikkert hører på han daglig og endelig får se han live. De jentene som gråter under sangene hans og hyler så alle vi andre får vondt i ørene, det gjør meg veldig glad å se noen bli så glad. Så Madeleine og je storkoste oss på konsert og det ble en absolutt vellykket fredag. 

#konsert #mat #vegetar #vegan #oslo #storby #klær #mote #interiør #musikk #newin #konkurranse #familie #venner #reise

Konsert

Jeg er nå straks på vei ut av døren for å rekke toget til Oslo, for å dra på konserten til Shawn Mendes. Madeleine og jeg gleder oss veldig, blir så utrolig gøy. Det er jo alltid gøy på konsert. Jeg får ikke ta med meg kameraet inn på Telenor Arena, så vi får alle nøye oss med iPhone bilder. Må bare bli sånn. Jeg ønsker deg en fantastisk god helg, nyt fridagene og det fine været som er på vei innover mot østlandet.

#musikk #konsert #venner #familie #mote #fashion #dyr #helse #trening #kosthold #natur #foto #tips #newin

HIPP HIPP HURRA

Finstasen på, gode venner samlet og landet vårt skal feires. Jeg håper alle hadde en fantastisk dag i går og stor koste seg. Gratulerer så mye med dagen alle sammen. Jeg var så heldig at jeg rakk barnetoget akkurat før vi spiste frokost/lunsj på Harmonien i Tønsberg (en herre-/selskaps-klubb). Vetle og jeg dro rett derfra til Horten for mer mat og godt selskap. Jeg er så heldig som fikk være med så mange fine mennesker på nasjonaldagen. Horten er kjente for borgertoget sitt, noe som var veldig spennende for oss som ikke er derfra. Utrolig gøy å gjøre noe litt annet enn hva man pleier, tror det må bli en ny tradisjon. Jeg elsker at alle er så pent pyntet og glade. Det ble en stille rolig kveld før vi sovnet tungt på putene våre. Mulig det bare er meg, men jeg synes det er super gøy med korpsmusikk, ikke fordi det er så vakkert eller noe sånt, men det gjør meg glad fordi det er så 17-mai. Vi er så utrolig heldige som har hatt forfedre som har kjempet så hardt for landet vårt, som har gjort landet vårt fritt og oss selvstendige. Igjen, jeg håper dagen din var fantastisk! 

PS, beklager at det ble så mange bilder, men jeg klarte ikke velge mellom alle de fine bildene fra i går :D

#bunad #17mai #kake #mat #kokk #oppskrift #bake #fest #party #mote #interiør #klær #nytt #newin #familie #dyr #helse #fitness #trening

Shawn MendesJeg fikk en melding fra en venninne hvor hun snedte meg et bilde av at hun hadde vunnet billetter til Shawn Mendes nå til fredag. Jeg gikk inn på Tise og dobbeltsjekket om jeg hadde vunnet noe, og sannelig har vi ikke vunnet to billetter hver. Har skjønt nå at det var flere heldige vinnere. Vi har hvertfall blitt en gjeng på fire jenter som skal på konsert på fredag. Det blir super hyggelig, så jeg gleder meg masse! Ha en fin mandag og en god start på uka! 

#mote #interiør #konsert #helg #hverdag #dyr #helse #trening #klær #fashion #vår #blomster #hage #familie #venner

3 days of cake 

To bursdager og en konfirmasjon på en helg. Det vil si en hel haug med kake, og skal vell ikke legge skjul på at det har vært helt fantastiske kaker, men fy søren så oppblåst jeg føler meg nå etter alt dette sukkeret. På fredag var det lillebror som skulle feires, 17 år, venteåret før man fyller 18. Vi hadde familien på besøk og det er alltid like koselig. Lørdag var det Vetles lillebror sin dag, og vi satt alle sammen i finstasen i konfimasjonen hans. Så mange fine taler, fantastiske kaker og veldig godt selskap. Mai er så bra, fylt opp med bursdager, bunader, konfirmasjoner, blomster og sikkelig vår. Det gir en forsmak på sommeren og vi må bare se frem mot den varmere tiden. Jeg elsker det. Etter konfirmasjonen dro jeg og Vetle ut og spiste med Madeleine og Kristoffer, for Kristoffer har endelig flyttet hjem etter et år på folkehøgskole. Haha, mer mat. Klarte ikke putte så mye i meg, men er alltid så hyggelig å få litt tid med venner oppi alt kaoset. I dag, altså søndag har vi vært i enda en bursdag, i dag Vetles fetter som fylte 6 år i går. Jeg husker det selv, hvor stas det var å bli 6 år og skoleklar. Så som du skjønner har det vært en bra helg, med mye feiring og kake, og jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste? Håper helgen din har vært like nra som min også vil jeg ønske deg en fin uke i møte!

#kjæreste #bursdag #fest #mote #interiør #konfirmasjon #kake #dyr #helse #trening #hund #helg #mat #bunad

Surprise Party

Til den mest tolmodige, fineste, snilleste og morsomste gutten jeg kjenner. Gratulerer så utrolig masse med 20-års dagen din. Jeg er super heldig som har fått feiret deg nå to dager på rad og som får dele det gode liv med deg. Tusen takk for at du er du og for alle minnene vi har sammen, gleder meg til mange mange fler i tiden fremover. Du lyser opp hver eneste dag. Jeg elsker deg.

I går hadde jeg arrangert surprise-party for Vetle, det var super gøy. Særlig fordi han ikke visste noen ting og trodde han skulle på en rolig grillparty med familien min. Har aldri sett han så forvirret samtidig så glad. Elsket å gjøre litt ekstra stas på han, og jeg vet at han satte veldig pris på det. Men er i dag selve dagen er, så vi har hatt todagers fering, med masse mat og masse kaker. Gode venner og familie. Har vært en veldig fin helg, håper din har vært like fin som min.

#bursdag #kjæresten #venner #mote #helg #newin #interiør #dyr #familie #natur #tur #ferie #utland #reise 
 

Plane ticketsEnda en dag fri, gårsdagen var det ingen jobbing på meg så helgen ble forlenget enda litt mer. Jeg laget meg en deilig frokost før jeg kjørte til jobben til paps før vi kjørte ut på seilforeningen for å fikse litt på den ene seilbåten. Er lite som slår 20 grader, nesten vindstille og tilværelsen der ute. Det ga meg sikkelig sommerfølelse og jeg kjenner jeg lengter veldig etter de varmeste månedene. Litt senere fikk jeg surret meg til byen, hvor jeg shoppet litt, fant en matbit og kikket i alt for mange butikker. Har blandt annet dukket opp en vintage-butikk i Tønsberg som jeg var gira på å sjekke ut. Der var det desverre steng, så må prøve igjen en annen dag. Jeg fant veien mot Hannah etterhvert, en veninne fra barne og ungdomskolen som jeg ser litt for lite, men som det alltid er hyggelig å se igjen. Akkurat som om vi bare fortsetter der vi slapp sist. Vi snakket om alt og ingen ting, spiste en is og gikk en tur i det fine været. Vetle ba oss med på kaffe i byen, men som endte med mat på brygga i solen. Rart hvordan dagen føles så lang når man har rukket så mye i løpet av en dag, men det er deilig. Nå i kveld har Vetle og jeg endelig fått bestemt oss for hvor vi skal reise til sommeren. Så nå er flybillettene bestilt og vi gjør oss klare for Vietnam. Jeg gleder meg masse. Vi blogges senere i dag!

#mote #reise #familie #venner #dyr #interiør #sko #helse #trening #kosthold #ferie #hus #hjem #mat 

 

Weekend


Kan vell ikke klage på langhelg, og særlig ikke når du får tilbringe den med gode venner og typen. Vi dro ut på hytta på fredag kveld, vartet opp med reker og hadde fult hus. Selvom noen dro hjem tidligere enn andre dagen, så er det alltid hyggelig å være sammen. Lørdag fikk vi jentene dratt med oss Vetle på tur (alltid kjekt med fotograf), neida han ble med frivillig. Til tross for litt vind (se bilder), var det veldig deilig å komme seg litt ut. Vi satte fra oss Maye på bussen før vi fanget litt mer middagsmat i butikken. Madeleine ble helt til grillmaten var slukt og alle fat var tømt. Det ble en rolig kveld på meg og Vetle etter at alle hadde dratt fra oss. Søndag morgen dro jeg raskt på Velotel og hadde time med en fantastisk fin gjeng. Frokosten var klar da jeg kom ut på hytta igjen og vi satte i gang for å gjøre klart til å male litt. Det utrolig fine været fristet oss ut, så vi gikk en tur og spiste en is før vi satte i gang med det virkelige arbeidet, to strøk med grunning sto først på listen. Det ble en sen pizzakveld etter de to strøkene, vi sovnet nesten før vi traff puta. Mandagen gikk til å male to strøk med maling, men mellom slagene gikk vi en fin tur langs vannet og utover svabergene. Det ble så varmt at vi gikk barbente og i t-skjorte. Vi fant masse nye steder vi vil legge oss til sommeren og fikk utforsket litt på en øy jeg har vært på siden jeg ble født. Håper din helg var like fin som min! Vi blogges.


#mote #interiør #oppussing #hytta #helg #klær #dyr #familie #kjæreste #venner #helse #trening #male

Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017
Follow
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits