Wednesday

Rommet er ryddet og badet vasket, er noe med å ha det rent og ryddig rundt seg som gjør meg veldig rolig. Akkurat som om det blir ryddigere i hodet mitt av å rydde i fysisk rot. Uansett jeg er snart på vei ut døren for å dra på jobb. Litt deilig å få sovet lenge, men skulle gjerne hatt en åtte til fire jobb hver dag for å få mer struktur på hverdagen. Liker ikke sånn det er nå, det lager kaos i hodet og i hverdagen. Skjønner aldri når jeg skal gjøre hva, jeg får aldri spist middag med familien min og når alle andre er ferdige på jobb så starter jeg. Misforstå meg rett, jeg er super heldig som har jobb, som får tjene mine egene penger og at jeg har så mange hyggelige kollegaer. Skulle bare ønske at butikkene ikke holdt oppe til klokken elleve på kvelden. Neste på agendaen før jeg går er å smelle sammen en smoothie som jeg kan ta med på jobb, det er sånne små ting som gjør en arbeidsdag enda litt bedre. For hjemmelaget smoothie er bedre enn den man kjøper ferdig, synes hvertfall jeg. Synes egentlig at det gjelder det aller meste av mat, hjemmelaget er som regel best uansett hva det skulle gjelde. Jeg ønsker deg en fin onsdag og nyt solen (om den skinner hos deg også)! Vi snakkes senere i kveld :D

#hverdag #mote #interiør #mat #kokk #bakst #fashion #dyr #familie #vask #ryddig #oppussing 

Next stop?
 

Sitter å ser på flybilletter til neste reise, men vi aner ikke hvor vi vil. Skal vi dra til Asia eller Afrika eller er kanskje Sør-Amerika eller Karibien kult? Vi vil bare reise, se alt som er å se og oppleve alt som er å gjøre. Det som er kult med å reise sammen er at man må bli enige om et kompromiss så begge parter har det gøy og nyter turen. Vi er jo hvertfall enige om at vi vil lære nye ting, at vi liker å reise og at det bør være et land ingen av oss har vært før. Vi skal være borte i 14 dager så vi har jo en del tid og egentlig da muligheten til å reise hvor som helst. Derfor er dette spørsmålet om hvor vi skal så utrolig vanskelig. Hvilken verdensdel og hvilket land velger vi? Har du noen tips eller anbefalinger så skrik ut, vi blir super glade for alt! 

#reise #kjæreste #mote #interiør #fashion #verden #mat #bakst #foto #valg #jungel 3fly #utland 

Good morning

God morgen fra meg, jeg håper du har sovet godt og drømt fantastiske drømmer. Det har hvertfall jeg. Om man begynner å tenke på hva man drømmer er det nesten litt rart hvor mye rart hodene våre finner på, og at fantasien vår fortsatt virker selvom vi ikke lenger er syv år. Det er jo noen som sier at om man analyserer drømmene så kan de fortelle oss mye om oss og hvordan vi har det akkurat nå, men jeg vet ikke helt jeg. Liker at drømmene bare kan være drømmer uten at de betyr så veldig mye mer enn det. Hva tenker du om dette?Her sitter jeg i sengen min og koser meg med en stor god kopp med kaffe som jeg kjøpte med meg hjem fra Bali. Det er noe helt annet en Nespresso-kaffen eller Ali-kaffe for den slags skyld. Mmm.. Lukten og smaken fører meg rett tilbake til paradis. Elsker hvordan sansene våre forbinder steder med smaker, lukter og lyder. Kjeksen er mammas verk. hun sanket husmorpoeng og bakte en hel haug med biscotti. Til slutt så vil jeg bare si at det er vell ingen ting som smaker så godt som frukt og grønt på morgenkvisten. 

Planen for i dag er svært liten. Skulle egentlig på jobb, trodde jeg hvertfall, men det er visst ikke behov for vikar i barnehagen i dag så da blir det en rolig dag. Lurer på om jeg skal gå meg en tur opp til Velotel (treningssenteret jeg jobber på), ta meg en liten økt der og rusle hjemover igjen. Så har jeghvertfall fått gjort noe fornuftig i dag. Skal jo ha saltime i kveld, så kan jo like gjerne forbrede meg litt til det. Hva er planen din i dag?

Vi blogges! :D

#kaffe #bakst #kjeks #frukt #sunt #trening #hverdag #mote #interior #helse #morgen 

Butterflies and jungleGrønne planter , sommerfugler, blomster og blåmeis, ingen ting peker mer mot sommer og varme. Forrige uke fikk jeg endelig disse to etter alt for lang leveransetid. Vår- og sommermotiver pluss at de er rosa som er sesongens it-farge. Vil ønske deg en fin mandag og en god start på ny uke, tross det grå været som henger over himmelen i dag (hvertfall i Tønsberg), så blogges vi.

#sommer #vår #mote #deksel #itfarge #ss2017 #rosa #nyuke #hverdag #newin #nytt #interiør

Pink BAM

                                                                                                                                                                                                                

DØDEN

Så stille det ble, på en måte. Så tom jeg skulle føle meg etter at du ble borte. Så rart at vi aldri skal sees igjen. Jeg blir stille, sier det ikke til så mange, slutter å skrive på bloggen min i en uke og legger fra meg alt av forpliktelser. Ulikt meg, som er så pliktoppfyllende at jeg får beskjed om å gjøre noe galt av og til. Lange seige dager, med tårer, tomme tunge hoder og mange klemmer. Alle minnene kommer sakte men sikkert frem, jeg gråter stille når jeg skjønner at det ikke blir noen fler. Likevel er jeg lettet og nesten litt glad for at du fikk slippe. Nå har du det i alle fall ikke vondt mer og det er godt for meg å vite. Takk for alt!

 

#stillhet #sorg #begravelse #bestefar #morfar #død #mote #fashion #reise #hund 

Sunny daysJeg er vell ikke alene om å bli glad av at solen skinner om dagen.  Er så godt å kjenne at solen virkelig varmer mot huden, og at man slipper å fryse. Det gjør jo også at man gleder seg enda litt mer til sommeren, pluss at det er blitt sommertid på klokken. Diss små tingene gjør meg så veldig glad. Håper du har en fin tirsdag og nyter solen. Bare å spørre om det skulle være noe du lurer på. Vi blogges! 

#mote #tirsdag #hverdag #smil #sol #vår #spring #sommer #shopping #fashion #nike #rayban #solbriller #reise

Sunday afternoonEr vell ikke alene om å nyte solen som har kommet frem med varme og sikkelig vårfølelse. Det lukter vår ute og du kan nesten kjenne at det gror og spirer rundt deg. Da jeg kom hjem fra fjellet i går ettermiddag kom Vetle innom skrubbsulten. Vi ble enige om å ta noen bilder før turen gikk til Subway. Rart hvor godt det egentlig er med Sub når man ikke har spist der på evigheter. Vi tok med oss maten og satte oss ut. Det er så deilig at maten kan nytes ute, uten at man fryser. Jeg tror personlig at jeg liker varme bedre enn kulde, noen ganger lurer jeg nesten på om jeg bor i feil land. Mistforstå meg rett, er jo ingen ting som er så magisk som snø som daler ned fra himmelen, eller å stå nedover på ski i nysnø. Så er den den kulden som kommer med... Uansett, jeg ønsker deg en fantastisk dag, nyt solen og våren som endelig har kommet. 

Blogges :D

#trend #vår #fashion #mote #ute #natur #bilder #hund #fotografi #foto #helg

Helgens bildedryss


Kanskje ikke så vanskelig å gjette seg til at jeg har vært på fjellet i helgen utifra bildene. Jeg har fått stått på ski i vårværet, drukket kakao, gått en hyggelig tur med farmor og pappa, og spist lunsj i solveggen. Kan vell ikke si annet enn at det har vært en veldig bra helg!

#ski #fjellet #sport #sporty #solnedgang #påske #hyttetur #hytte #norefjell #sol #vår

New Jewellery

Etter å vært syk i over en uke, ligger jeg i dag i sengen for første gang i løpet av denne uken. Man glemmer litt hvor utrolig kjedelig det er å ligge stille i sengen sin uten å egentlig gjøre så mye produktivt, men det er det eneste som hjelper. 
I går fikk jeg startpakken min fra Hvisk, er superfornøyd. For deg som ikke har lest det tidligere så har jeg gjennom instagram blitt stylist for det danske smykkemerke Hvisk. Jeg er super fornøyd med produktene jeg har fått. Gleder meg til å style de opp i anntrekk og vise dere de sikkelig. Om du ønsker å se flere ting fra Hvisk så legger jeg ved link her og på alle bildene over. Vi blogges :D

 

#smykker #mote #pakke #mailtime #interiør #interior #øredobber #ring #smykke #fashion #hverdag #styling #hvisk

Pug lifeHelt siden torsdag har jeg passet på verdens fineste Minnie. Tenk at et dyr kan ha så mye personlighet og være så mye til selskap. Tror hun savner Vetle, eller vet hun gjør det. merker det sikkelig på henne, så blir vell godt for oss begge to at han kommer hjem fra fjellet i kveld. Vi blogges :D

#hund #husdyr #mote #kjæreste #helg #barnevakt #jobb #hverdag #mat #klær #shopping

Dag 9 -Bali


 

Siste dag.. Jeg ville ikke reise, Bali er virkelig paradis. Vi våknet opp og fikk frokosten servert på døra for siste gang. Tannbørsten og de siste tingene ble puttet ned i kofferten før vi trillet de ut mot resepsjonen. Det kjentes litt uvirkelig at eventyret var over alt.. Sam kom å hentet oss, vi hadde blitt enige om å gå å spise en god lunsj et sted. Det var virkelig et måltid med utsikt, og igjen veldig god mat. Vi var kanskje litt raske med å gå fra bordet for plutselig var vi på flyplassen og det litt vell tidlig.. Men vi klarte vell å få brukt litt døtid på å prate og le, vi gode på å le sammen! Gjennom taxfree´en også var det bare å vente litt til før vi desverre satt på flyet og hadde en reise på 21 timer tilbake igjen til Norge. Jeg savner Bali allerede masse og vil bare tilbake. Er så takknemelig for at vi fikk reise og oppleve alt sammen sammen.

#reise #bali #flyplass #kjæreste #lunsj #mat #inspirasjon #blogg #kjærlighet

Stop shopping - unless

Hvis noen hadde fortalt meg som fjorten-åring at jeg kunne stoppet litt av CO2 -utslippet bare ved å slutte å kjøpe nye ting og heller kjøpe brukte ting, tror jeg at jeg hadde lagt meg ned å ledd meg ihjel. Hva slags dust er det som går med brukte klær liksom? Men jeg regner med at de aller fleste av oss har arvet noen poser med klær opp igjennom. 

Jeg har shoppestopp nå, eller ikke helt da for jeg får lov til å kjøpe meg ting som er brukt. Det er sikkert ikke bare meg, men jeg har blitt sikkelig hekta på Jenny Skavlan sin app Tise. Ikke bare sparer jeg penger ved å kjøpe ting brukt, men jeg sparer miljøet vårt for CO2 utslipp også. Vi har et enormt forbruk i verden i 2017, men jeg har et lite håp om at det skal gå ned. Så om du ikke har lastet ned Tise eller noen av disse andre gjenbruks appene gjør det. Ikke bare for min skyld eller deg selv, men for hele verdens befolkning sin skyld. Bli med å redd verden litt! 

Alt er funnet på tise, utenom skjorten, jakken og smykkene. Lykke til med å finne unike ting til ditt klesskap, for det er jo det som er kult med å kjøpe brukt og vintage at din stil blir unik og speiell. Akkurat som personligheten din og deg. 

Vi blogges!

#shopping #newin #mote #fashion #miljø #app #reise #unik #mittliv #reddverden #jennyskavlan

Dag 8 - Bali

Vi våknet opp og ble servert en helt fantastisk frokost. Rolig morgen uten stress, vi pakket sammen sekkene våre og sjekket ut av hotellet. Sekkene fikk stå i resepsjonen, mens vi syklet til en av de fineste stedene på stranden for å plukke skjell. Jeg tror jeg samler på skjell og ting fra stranden over hele verden, enten om det er skjell eller steiner.

Båten tilbake til Bali gikk klokken to, og turen tilbake var mye lenger fordi vi kjørte innom mange anrde øyer og plukket opp fler så båten var helt full. Vell fremme på land og veldig sultene, ble vi mast hull i hode av shuttlebussjåfører. Jeg holdt på å gå av skaftet og de lot oss absolutt ikke få noe som helst fred. Da vi endelig fikk de to sekundene vi trengte for å få orden på alt og satte oss inn i en av minibussene, så var det bare oss i den bussen.. Det var egentlig litt skummelt for han kjørte helt andre veier enn det Sam hadde kjørt oss tidligere. Jeg var så skeptisk at jeg satt med telefonen min klar til å ringe Sam tilfelle det skulle skje noe. Det gjorde det heldigvis ikke, og det føltes litt som å komme hjem da vi endelig var i villaen igjen. 

Vi tok en kjapp dusj og skiftet, før vi dro ut på en fin resturant, i og med at det var siste kvelden vår. Veldig god mat som alle andre steder vi hadde spist den siste uken. Tilbake i villaen sluttet knappen på doen å virke, så midt på natten ble vi flyttet inn i en annen villa. Alt i alt en fin dag, med litt spenning og paradis.

What about me?

Hode dunker og alt kjennes tungt. Det er vanskelig å finne de rette ordenet for å skrive et catchy innlegg. Jeg finner ikke noe tema og ingen ting klaffer. Er vell bare å innrømme at jeg føler meg litt lost, og kanskje til og med litt blind. Mulig jeg har tenkt litt for mye å rotet det til for meg selv. Likevel kjennes det tungt å litt umulig akkurat i dag. Hvordan skal jeg få akkurat deg til å sett deg ned å lese bloggen min uten at jeg skal tvinge den på deg? Hva vil du høre om? Noe du vil ha min mening på, hva som helst? Jeg vil gjerne gjøre dette ordentlig, men da trenger jeg litt veiledning. Hva er det egentlig som fanger blikket ditt? Hvordan skal jeg skille meg ut? Dette er få av mange spørsmål jeg stiller meg selv akkurat nå i skrivende stund. Noen svar må jeg vell kunne finne på en eller annen måte, men jeg vil jobbe bein hardt for å oppnå målene mine.


 

 

Bucket-list

Har tenkt litt på en ting, en bucket list. Mulig litt klisje, men hvor gøy er det ikke å krysse av ting på en  liste med ting man ønsker å gjøre, oppnå eller se i løpet av livet. Har også bestemt meg for å dele den med deg, sånn at jeg har den tilgjenneglig. Dette er ikke den ferdige listen så den blir nok redigert når jeg vil legge til noe mer.

  • Reise verden rundt
  • Spise middag på 8-glass (resturant på Tjøme, aldri spist der, egentlig mest lyst til å spise der fordi de har palmer der og jeg elsker palmer)
  • Ta mer bilder og bli bedre til å redigere de

  • Passe på at alle rundt meg har det bra
  • Trene tre til fire ganger i uken 
  • Passe på meg selv

  • Lage mat jeg aldri har smakt før og ikke være redd for å drite meg ut på kjøkkenet, eneste måten å bli god på å lage mat er å prøve og feile soma lt annet
  • Nyte livet hvert sekund
  • Redde verden, litt.
  • Utfordre meg selv til å gjøre ting jeg tror jeg ikke tør eller klare

Dag 7 - Bali

Klokken ringte alt for tidlig, sekken sto ferdig pakken og det var bare å hoppe rett i klærne som vi la frem dagen før. Tenk at vi skulle sitte i bil under en så flott soloppgang. Jaja, sånn måtte det bare bli, om vi skulle rekke båten over til Gili Island som gikk fra havnen klokken ni. Da vi kom til havnen, fikk vi betalt for bilettene vi hadde holdt av noen dager i forveien og satte oss ned på en liten kafé for litt frokost. 

Turen over tok i underkant av tre timer så, var god tid til å høre på musikk og bare lene seg tilbake og slappe av. Jeg satt å så ut av vinduet og plutselig var det en flokk med delfiner som hoppet rett på utsiden av båten, det var veldig kult at vi fikk med oss og noe jeg aldri vil glemme. Båten kjørte helt inn på stranden og vi klatret ned stiger i bauen. Vi slapp å vente på baggasjen da vi bare hadde tatt med oss hver vår sekk.  To litt forvirrede nordmenn ble stående å kikke rundt seg. Hva nå? Vi spurte om veien til hotellet, men det var lite hjelp. Så tilslutt stoppet vi en heste-bil, ja jeg skriver riktig, de har ikke biler eller mopeder der ute og bruker derfor hest og kjerre. 

Etter at vi fikk skiftet litt og pakket litt små ting, satte vi oss på hver vår sykkel for å utforske øya. Vi så etter bølger så vi eventuelt kunne fått surfet litt til, men det var det dårlig med. Vi så etter et bra sted å spise lunsj, det fant vi absolutt, Santi Hotel. Tilslutt hadde vi syklet hele øya rundt. Tilbake på hotellet la vi fra oss alle tingene bortsett fra gopro og litt penger. På Gili er det mulig å snorkle med skilpadder dersom du er super heldig så derfor bestemte vi oss for å snorkle litt mer i og med at det ikke var så bra der vi gjorde det første gang. Vi så masse fisk og hele gjengen fra Nemo, bortsett fra Nemo. Tror vi holdt på ganske lenge for vi var slitne når vi kom inn på land. Vi fant tilbake til syklene og kom oss tilbake til hotellet. En dusj gjorde seg godt nå og bare litt avslapping. Vetle sovnet litt til og med. Det siste som skjedde denne dagen var middag, all maten der nede er bare så sinnsykt god og ser ut som instagrammat alt sammen. Jeg ville gjerne seg på nattmarkedet, noe som ikke var så kult som jeg hadde håpet... Alt i alt en veldig fin dag.


 

Vi blogges! :D

HVISK - stylist
 

Jeg har blitt stylist for smykke-merket HVISK. Det er super spennende og jeg liker det veldig godt allerede, har bare holdt på i underkant av en uke. Om du vil finne ut mer om dette besøk gjerne nettsiden deres HEReller sjekk ut instagramkontoen hellemuu_hvisk ! Tusen takk for at du sjekker det ut uansett.

Too lateGod kveld og snart god natt for mange av oss. I dag har vært en dårlig blogg dag, en god jobb dag og en litt kaotisk dag. Jeg trodde jeg skulle rekke å skrive ferdig et innlegg som jeg bare kunne stille inn tiden så det skulle skje litt mer her i løpet av dagen, før jeg skulle på jobb klokken tolv. Det rakk jeg desverre ikke, for jeg surret litt og jobbet litt hjemmefra så tiden strakk ikke til. Er ikke det rart at man alltid surrer bort den gode tiden man trodde man hadde også sånn helt plutselig så får man dårlig tid. Jeg får i hvertfall alltid rotet det til for meg selv. Så som du skjønner så har det ikke skjedd så veldig mye gøy i dag, annet enn at jeg startet sent i dag. Nå er jeg super sliten og veldig trøtt (fortsatt jetlag fra Bali), så tror jeg rett og slett sier god natt. Chiao!

Dag 6 - Bali

DCIM\100GOPRO Processed with VSCO with c1 preset

Vi sov litt lenger denne dagen fordi vi var så slitene fra dagen før med alle opplevelsene og inntrykkene. Bilen parkerte, og vi gikk ut av bilen. Nå var vi på et sted med masse forskjellige vannaktiviteter. Vi fikk en egen båt med glassbunn så vi hele tiden kunne se det som var under oss. Det første vi gjorde var å snorkle. Det var ikke så veldig fint rev der og var vanskelig å konsentrere seg om å se på fiskene fordi det var så mye strøm så vi bare forsvant bortover om vi sluttet å svømme. Det var nesten litt skummelt, pluss at vi ble super slitene. Masse båter som kjørte rundt gjorde også at det var litt skummelt og at det ble mase bølger så snorkelen fylte seg med vann hele iden.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Etter snorklingen dro vi til Turle Island, der har de skilpaddereservat, det vil si at de passer sikkelig på skilpaddene. Hver eneste morgen kommer veterinæren å sjekker at skilpaddene og de andre dyrene der har det bra, og at de som er syke får den behandlingen de trenger. Når skilpaddene er friske og klare, blir de sluppet ut i det fri og får leve som ville skilpadder. De hadde også slanger, ørn, apekatter, noen store piggsvin og en annen type fugl. Var fint å se at de tok vare på dyr med skader og lignende. 

Processed with VSCO with f2 preset

Inne på fastlandet igjen sto Sam å ventet på oss, og vi dro på en veldig fin lokal resturant som bare serverte indionesisk mat. Det var så godt at jeg nesten sprakk da vi dro derfra. I og med at vi ble så slitene av snorklingen og at vi var slitene fra dagen før bestemte vi oss for å heller dra tilbake til villaen og slappe av litt der før vi dro ut å spiste middag på kvelden.

Vi blogges! :D 

12.03.17 - sundayI dag har våknet jeg faktisk ti på åtte, noe som er bra for da begynner døgnet mitt å snu seg tilbake til norsk tid. Jeg ble liggende i sengen og blogget litt samtidig som jeg så på Gilmore Girls på netflix. Så det var en stille rolig morgen. Mulig det bare er meg, men når man har så god tid at man plutselig får dårlig tid er typisk meg. Sånn ble det selvfølgelig i dag også. Noen søndager i måneden har jeg Bodybalance time halv elleve på formiddagen, det er viktig at jeg er der litt før halv så jeg rekker å gjøre alt klart før timen starter. Jeg rakk det i dag også, men frokosten fikk litt mindre tid enn den burde ha på en søndag, men men sånn måtte det bare bli. Etter trening kom Vetle til meg, som enedlig har blitt frisk. Vi laget oss god lunsj og ble sittende å se på Superoppusserne. Typisk oss å se på oppussingsprogrammer. 

Nå i skrivende stund sitter jeg alene hjemme og venter på at familien min skal komme hjem, før vi skal lage oss middag sammen. Det er noe av det beste jeg vet å gjøre sammen med de, å lage mat. Så vi blogges! Ha en super søndags kveld!

Last finish - check 

I går ble de siste detaljene på rommet mitt ferdig. Jeg er så fornøyd og koser meg veldig på rommet mitt. Vi blogges! :D

Dag 5 - Bali


Ny dag nye eventyr. Mer surfing kanskje? Ehm ja det ble det, men for å utforske litt i samme slengen ble det en ny strand. Husker ikke helt hva den het for noe, men vi måtte gå et lite stykke fra parkeringsplassen ned en lang trapp som smalnet ved en sving. På det smale partiet var det bare plass til en av gangen og fjellet gikk over så føltes nesten som å gå ned i en hule. Nede på stranden åpnet det seg opp i en liten bukt, en liten strand med hvit sand og vann så turkist at du nesten ikke vil tro på det. Vi leide oss brett og padlet ut, uheldigvis var vi akkurat litt sent ute for det var nesten ingen bølger som var kraftige nok til å surfe på. En liten padletur inn mot stranden igjen, og på bare to timer hadde vannet steget og den lille stranden blitt fylt opp av turister, vi dro derfra fordi det rett og slett ikke var plass til oss..Lunsjtid. Karma-beach og hotell, fy søren så vakkert. Vi spiste lunsj med utsikten som er å finne over, og ble servert en fancy måltid. Etter å ha fylt opp magene og fått litt mer energi i kroppen, tok vi en heis ned til stranden. For trapper er visst ikke godt nok for alle de rike russerne som bodde der, selvom noen av de hadde nok trengt den lille mosjonen. Igjen kritthvit strand med det turkise havet som du ser på bildene over. Denne dagen var det ca. 40 grader, så var bare å bade for å si det sånn. Det hele føltes litt som en drøm.Siste stopp for dagen var enda en strand. Hvor vi spiste middag og så på solnedgangen. Før middagen kom på bordet fikk jeg ri på hest på stranden. Japanerne flokket seg seff rundt og der satt jeg på hesteryggen og følte meg som en superstjerne. En veldig bra dag i paradis.

 

This is me


Sri Lanka, Ella

Thailand, Bangkok

Burde sikkert ha gjort det helt fra starten av, men har vell faktisk glemt å introdusere meg selv til dere. Unnskyld for det.. Eller jeg trenger vell egentlig ikke å unnskylde meg for denne bloggen er jo tross alt min verden ikke din selvom det er jo du som motiverer meg til å skrive og fortelle om meg og mitt. Dette er mer en dagbok eller kanskje en minnebok passer bedre. 

Hei, jeg er Helle. Jeg er nitten år og både er fra og bor i Tønsberg. Dette året her har jeg friår, så jeg jobber (kanskje litt for mye) og har reist litt. Før julen 2016 var jeg å reiste med en venninne i en måned. Vi var først to uker i Thailand før vi reiste videre til Sri Lanka i to uker hvor vi møtte fire fantastiske norske jenter. Minner for livet. Jeg jobber på Velotel-treningssenter som treningsinstruktør, butikkmedarbeider på Rema 1000 OlsrødPark og som ringevikar for Adecco i barnehager rundt om i hele Vestfold. Dermed går mye av tiden min til jobb og trening. Resten av tiden er jeg med venninner eller kjæresten min, Vetle, blogger, tar bilder, lager mat, spiser maten, nyter tilværelsen og puster med magen. Jeg bor fortsatt hjemme både hos mamma og hos pappa, jeg er veldig heldig som har de. Om jeg skulle beskrevet meg selv med tre ord måtte det blitt: familiekjær, nysgjerrig og omsorgsfull. Har du noen spørsmål eller øsnker å vite mer om meg, let me know!

Vi blogges :D

Instagram latelyHåper du gir lyd fra deg om det er noen ønsker om hva du vil jeg skal blogge om. Følg meg gjerne på instagram for mer.

I´m back


 

Heisann. Jeg er tilbake i Norge etter en og en halv uke på Bali. Først og fremst vil jeg trekke meg selv litt ned og beklage masse til deg som leser, jeg burde ha skrevet reisedagbok her på bloggen så du hadde fått med deg hva jeg har fylt dagene mine med der nede og i det hele tatt skrevet innlegg. Det gjorde jeg ikke, litt fordi jeg ville ha ferie og slippe unna, og litt fordi jeg glemte det litt bort oppi alle opplevelsene og inntrykkene. 

For å gjøre opp for at jeg sluntra unna, vil jeg skrive innlegg om hver eneste dag fra 22. februar til 5. mars. Litt som en historie som du bør følge med på, jeg håper i allefall at du vil det. Ser nå at dette ble et kjipt info-innlegg, så jeg vil bare ønske deg en fantastisk start på uka, også blogges vi.

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
Follow
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits